Tjänster

Organisera hemma

Allt i Ordning ser till att det blir ordning och reda där du behöver det, enstaka rum eller hela huset/lägenheten. Vi hjälper till med allt från att rensa och sortera, inhandla smarta förvaringslösningar och forsla bort sådant du ej vill ha kvar. Därefter skapar vi en struktur som är enkel att bibehålla efter utfört uppdrag.

Läs mer

Platsbyggd förvaring

Har du för lite förvaring? Räcker inte dina befintliga skåp inte till? Allt i Ordning hjälper dig med all typ av platsbyggd förvaring - där du behöver det. Vi bygger allt från platsbyggda bokhyllor, garderober, skrivbord, sängar mm.

Läs mer

Företagshjälpen

Är ditt företag i behov av effektivisering när det kommer till struktur och ordning? Då har du kommit rätt. Allt i Ordning hjälper både stora och små företag att rensa, organisera och strukturera alla fysiska utrymmen som är i behov av effektivisering och rensning.

Läs mer

Flytthjälpen

Ska du flytta och behöver en hjälpande hand? Vi hjälper dig med det du behöver. Vill du ha hjälp att strukturera och planera flytten eller bara ha hjälp att packa? Allt i Ordning är företaget som även kan hjälpa till med att packa upp och organisera när flyttlasset landat i ditt nya hem.

Läs mer

Inköp och montering

Behöver du hjälp med inköp och montering av möbler, hyllor och förvaringslösningar till hemmet eller arbetsplatsen? Vi hjälper till med allt från att skissa upp utrymmet som ska möbleras, ta fram förslag på lämplig förvaring utifrån ditt/företagets behov och budget. När uppdraget är klart står möblerna redo att börja användas.

Läs mer

Presentkort

Känner du någon som skulle behöva hjälp? Köp ett presentkort och bestäm själv hur många timmar du vill ge bort. Detta är gåvan till en närstående eller vän som behöver hjälp men som kanske inte vågar eller kan ta steget och be om hjälp själv.  
Läs mer