Organisera hemma

Detta är tjänsten för dig som behöver hjälp i hemmet. Det kan vara allt från att strukturera i köket och rensa i alla skåp och lådor till att göra en ny förvaringslösning i din walk-in-closet. Ofta har ett hem flera problemområden och det är lätt att bli hemmablind och skjuta upp saker som borde göras. Kanske har källaren eller förrådet svämmat över med prylar? Inget jobb är för stort eller för litet.

Allt börjar med en kostnadsfri konsultation oftast över telefon (ca 30 min) där du får beskriva och förklara vad det är du behöver hjälp med. Under samtalet kommer jag ställa dig frågor som hjälper mig förstå din situation. Om du efter samtalet känner att du vill gå vidare så bokar vi ett första möte där jag kommer hem till dig och vi går igenom det du vill ha hjälp med på plats.

Du bestämmer själv hur delaktig du själv vill vara i arbetet. Antingen är du med hela tiden eller så vill du ta ett steg tillbaka och endast vara med då och då. Jag anpassar mig helt utifrån dina önskemål.

Utöver att rensa och sortera så ser jag också vid behov till att inköpa ny förvaring som passar ändamålet och ser till att alla saker får en naturlig plats i hemmet. Sätter upp hyllor, monterar möbler och fixar det du behöver hjälp med.

Sådant som du ej vill ha kvar får du hjälp att forsla bort, antingen till återvinningen eller till välgörenhet. Jag kan även hjälpa till med annonsering om du har saker du vill sälja.

Priser för organisering lämnas via offert. Skicka ett mail till info@alltiordning.se med bilder på de rum du önskar hjälp med.


Elin kom hem till mig och organiserade

"Jag tog hjälp av Allt i Ordning för att rensa i mitt källarförråd. Det var såå värt det. Elin är effektiv och hjälpte mig få ordning på det som jag skjutit på i så många år. Är så glad att jag tog hjälp, nu är det ett nöje att gå ner i källaren. Allt är uppmärkt och har fått sin plats. Dessutom hittade jag saker som jag kunde sälja och även där fick jag hjälp. Sålde saker för nästan 3 000 kr. Nästa gång jag anlitar Elin ska hon få hjälpa mig med min klädkammare!”
- Louise, Vasastan