Bilder

Är du nyfiken och vill se mer före- och efterbilder? Besök instagram: alltiordning 

Citat från kunder

Organisera Hemma

”Jag tog hjälp av Allt i Ordning för att organisera hela min lägenhet. Från att jag hela hemmet var i en enda röra kan jag nu hitta allt. Helt underbart. Allt är organiserat, uppmärkt och strukturerat. Elin hjälpte också till att rensa ut sånt som var trasigt och jag fick även hjälp att sälja saker som bara stod och tog plats. Jag hade aldrig klarat av att få till det så bra. Önskar jag tagit hjälp med detta för länge sen.”

Jessica, Sundbyberg

Platsbyggd förvaring

”Länge hade vi haft behovet av mer förvaring. Att anlita Allt i Ordning är det bästa vi gjort. Nu har vi äntligen fått hjälp att få till förvaringen i både vårt master bedroom och barnens sovrum. Äntligen finns det plats för alla våra kläder och barnens leksaker.”

Stefan, Vasastan

Inköp och Montering

”I flera år hade jag tänkt att jag ville inreda källaren i vårat hus, men orken att ta tag i det fanns inte. Kontaktade Allt i Ordning som hjälpte mig med allt, Elin tog alla mått, skissade upp rummet och kom med olika förslag på lösningar. Det slutade med en garderobslösning från IKEA. Elin hjälpte även till med beställning och all montering. Inte en kartongbit lämnades kvar. Så glad att detta blev gjort, jag hade aldrig orkat göra detta själv.”

Anneli, Täby

Flytthjälpen

”Jag har alltid flyttat själv, packat och packat upp. Nu är jag i en period i livet där det inte går, jag kan inte lyfta och klarar inte av det praktiska själv. Tog därför hjälp av Allt i Ordning och det var bästa hjälpen ever, det var så skönt att få  hjälp och att det dessutom blev bättre än om jag hade gjort det själv. Ordningen i min nya lägenhet är ljuvlig.”

Carina, Saltsjö-Boo