Platsbyggd förvaring

Detta är tjänsten för dig som vill ha lyxigare förvaring i ditt hem, där du själv kan bestämma exakta mått och färger. Vi hjälper dig med all form av platsbyggd förvaring. Inget utrymme är för stort eller för litet. Vi ser alltid till att maxa förvaringen och att du utnyttjar dina ytor i ditt hem optimalt. 

Vad ingår i tjänsten?

- Förslag på inredning utifrån rummet storlek, tillsammans diskuterar vi olika förslag och lösningar tills vi kommit fram till en lösning som passar dig.
- Vid behov, ommålning av rummets väggar och tak.
- Inköp av stommar som sedan byggs och målas in i valfri kulör.


Priser på platsbyggd förvaring lämnas via offert. Skicka ett mail till info@alltiordning.se med bild på det rum du önskar göra om. Bifoga gärna mått på rummet och beskriv vad du önskar få hjälp att bygga.


Allt i Ordning bygger platsbyggt

"Vi anlitade Allt i Ordning för att bygga platsbyggda garderober i vårt sovrum. Vi hade länge funderat på hur vi skulle lösa behovet av mer förvaring. Tillsammans med Elin på Allt i Ordning och snickaren hon samarbetar med så fick vi hjälp och vi kom fram till den perfekta lösningen för oss. Vi är så nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Allt i Ordning.”
- Peter Johansson, Södermalm