Om företaget

Allt i Ordning Stockholm AB är ett konsultföretag som tillhandahåller tjänster inom organisering, struktur samt byggtjänster.

Företaget startade 2021 och jag som driver företaget heter Elin Ahlberg. Allt i Ordning Stockholm AB utför tjänster i form av organisering och rensning i hemmet eller på arbetsplatsen, platsbyggd förvaring, inköp och montering av möbler samt organisering och hjälp i samband med flytt. Läs mer om våra tjänster här.

Allt i Ordning Stockholm AB erbjuder våra tjänster till dig som är lokaliserad i Stockholms län och våra kunder är både privatpersoner och företag.

Jag är en hantverkardotter som i tidig ålder lärde mig att bygga, snickra och renovera. Källaren i mitt familjehem var dock ofta i kaos, det var svårt att hitta saker och ibland till och med svårt att ta sig fram. Jag hade en dröm som barn att en dag ha min egen snickarverkstad där allt skulle vara i ordning. Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att fixa och organisera och på min fritid är jag gärna i verkstan och bygger och renoverar. Jag är i grunden utbildad projektledare och grafisk formgivare, innan jag startade Allt i Ordning Stockholm AB har jag mestadels arbetat med trycksaksproduktion och projektledning.

 

Trygghet för dig

Genom att vara medlemmar i SBPO så har vi skyldigheter och riktlinjer att följa - för att du som kund ska känna dig trygg och få den bästa servicen.

Allt i Ordning arbetar efter samtliga etiska riktlinjer - bland dessa finns:

  • Ordningskonsulten bemöter kunden med en icke-dömande attityd, respekt och objektivitet.
  • Ordningskonsulten agerar ej diskriminerande.

  • Ordningskonsulten har tystnadsplikt och delar ej vidare information utan kunds tillstånd.

Klicka på bilden för att läsa mer om SBPO och de etiska riktlinjerna.