VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Hur lång tid tar ett uppdrag?

Uppdragets längd beror helt på omfattningen. Varje uppdrag är individuellt och tar olika lång tid. Under konsultationen görs en uppskattning på hur lång tid jobbet kan tänkas ta.

När kan ni komma?

Allt i Ordning arbetar huvudsakligen helgfria veckodagar och kan endast i undantagsfall arbeta kvällar och helger. En del tjänster behöver du inte vara hemma för. 

Jag vill ha hjälp men orkar inte själv…

Det är inga problem, om du själv känner att du vill ta ett steg tillbaka så gör Allt i Ordning jobbet åt dig. Sorterar och gör ett förslag på vad som kan slängas, skänkas, säljas och sparas. När arbetet är klart behöver du bara gå igenom kartongerna och godkänna det som sorterats ut innan vi går vidare i processen.

Vad händer om olyckan är framme?

Jag kommer alltid ta varsamt och hand om dina ägodelar. Jag tar tyvärr dock inte ansvar för eventuella skador på egendomen, om det inte är ett direkt resultat av min oaktsamhet. Allt i Ordning har en ansvarsförsäkring i Trygg Hansa - om olyckan ändå skulle vara framme.

Vad gör jag med saker jag inte vill behålla?

Det är helt upp till dig att bestämma vad du vill behålla och inte. Allt i Ordning kan köra saker som ska slängas till återvinningscentralen och även donera saker som kan skänkas till välgörenhet. Allt i Ordning samarbetar även med en ideell organisation som hjälper hemlösa i Stockholm, så är det saker som är lämpliga att donera dit så är det också ett alternativ.

Jag har massa saker som kan säljas, kan jag få hjälp med det?

Både ja och nej. Allt i Ordning säljer inget åt dig, däremot har vi erfarenhet av att sälja saker och vi kan hjälpa dig och guida dig i djungeln av olika säljkanaler. Auktionsfirmor, Blocket, Marketplace, Tradera och Sellpy är några exempel. Du kan även få hjälp med att ta bilder, sätta pris och skriva annonstexter.

Hur går den kostnadsfria konsultationen till?

Den första konsultationen sker per telefon och tar cirka 30 minuter. Vi går då igenom vad det är du önskar hjälp med, och jag kommer ställa dig flera frågor för att kunna ge dig en så bra bild som möjligt av hur arbetet går till. Vi talar om dina förväntningar och vad du önskar uppnå. För mig är det viktigt att förstå vilken funktion utrymmet har idag och hur du önskar använda det framöver.

Hur fungerar det med kostnad för ny förvaring och andra inköp?

Under vår konsultation ger jag olika förslag på förvaringslösningar och du som kund står för kostnaden av alla inköpta inredningsprodukter som du önskar. Tillsammans ser vi över vilka produkter du vill ha inhandlat och vad vi kan använda oss av som du redan har där hemma. Materialkostnaden faktureras och Allt i Ordning står för inköp om du önskar.

Hur går betalningen till?

All betalning sker via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Fakturan skickas via e-post.

Vad är det för villkor som gäller när jag bokar en tjänst?

Genom bokning av våra tjänster godkänner du de allmänna villkoren, om inget annat angetts i en offert.

Hur fungerar det med RUT-avdrag?

Från den 1 januari 2021 har du rätt att använda dig utav RUT-avdrag för flera av tjänsterna som en ordningskonsult erbjuder. Allt i Ordning gör ett avdrag på din faktura och när fakturan är betald ansöker företaget om utbetalning från Skatteverket. Svårare än så är det inte.

Vad händer om jag blir sjuk och behöver avboka min inbokade tid?

Ibland kommer livet emellan och man behöver ändra sina planer. I dessa fall försöker vi givetvis hitta ny tid så snart möjligt. Avbokning ska dock ske senast 24-timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras halva kostnaden för uppdraget.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Du som kund är viktigast och min ambition är att du ska känna dig hundra procent nöjd. Det är därför viktigt att vi före arbetets start talar om dina förväntningar och om vad som är realistiskt att jag hjälper till med. Skulle det vara så att du mot all förmodan ändå inte är nöjd pratar vi om det och kommer fram till en lösning.

Jag är inte nöjd och vill avsluta hjälpen, hur gör jag?

Du som kund har rätt att säga upp samarbetet närsomhelst om du inte är nöjd. Allt i Ordning har samma rättigheter angående uppsägning, så länge ni får rimlig tid att hitta alternativ hjälp.