Flytthjälpen

Känns den kommande flytten övermäktig? Eller räcker tiden bara inte till? Lugn, vi hjälper dig med det du behöver inför din flytt, allt ifrån att packa ihop ditt nuvarande bohag, till uppackning på inflyttningsdagen. Passa på och få ditt nya boende organiserat och strukturerat från start.

 Vad ingår i tjänsten?
- Tillsammans går vi igenom din bostad och rensar.
- Inköp av flyttkartonger och hjälp med packning, inkl uppmärkning av alla lådor och möbler så att allt hamnar på rätt plats i ditt nya hem.
- Genomgång av nya boendets förvaring.
- Eventuell komplettering och inköp av nya förvaringslösningar.
- Uppackning och organisering av ditt nya hem.
- Observera att du själv ombesörjer den fysiska flytten.

Priser för flytthjälp lämnas via offert. Skicka ett mail till info@alltiordning.se med beskrivning av ditt boende. Antal kvm, typ av boende och när flytten är planerad.


Vi tog hjälp med flytten

”Vi anlitade Allt i Ordning för att få hjälp med uppackningen när vi skulle flytta. Det var så lyxigt, Elin skötte kontakten med flyttfirman och när flyttbilen anlänt tog Elin och hennes kollega emot hela bohaget och såg till att alla möbler hamnade i rätt rum. Därefter packade de upp samtliga flyttkartonger och organiserade hela vårt hem. Allt från kylskåp och skåpen i köket till barnrummet, badrummet och alla garderoberna. Kommer garanterat ta hjälp om vi flyttar igen!”

- Fredrik och Maria, Värmdö